Procedure

In aanmerking komen voor zo'n fijne woning in Steenbrugge dorp? Hieronder wordt de procedure uitgelegd. Wij vinden het belangrijk dat de verkoop transparant verloopt. Daarom hebben wij besloten om de woningen middels een inschrijving en daaropvolgende loting aan te bieden. De loting vindt plaats door Smalbraak Notarissen in Deventer. Na de loting nodigen de makelaars de belangstellenden die een woning hebben toegewezen uit voor een gesprek. Een uitgebreide beschrijving van de verkoopprocedure vind je bij de pagina downloads.

Stap 1

Jouw account

Om in aanmerking te komen voor een woning in Steenbrugge dien je een account aan te maken. Klik daarvoor op 'Blijf op de hoogte' en maak eenvoudig je account aan. Je ontvangt een e-mail waarin jij je eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op bevestigen en je persoonlijke account is een feit!

Start inschrijving op bouwnummer

Indien je na het bestuderen van alle informatie geïnteresseerd bent in een woning, dan kun je maximaal 5 voorkeuren aan ons doorgeven. Dit kun je doen bij 'Woning selecteren' in het menu. Je ziet hier een overzicht van alle woningen in een lijst. Per woning kun je klikken op 'Meer details', hier vind je alle informatie over dat bouwnummer, zoals de oriëntatie, technische gegevens en downloads. Daarnaast dien je het inschrijfformulier in te vullen. Je vindt dit formulier in je account bij 'Vragenlijsten'. Let op dat je alle vragen volledig invult. Niet volledig ingevulde vragenlijsten worden niet meegenomen in de loting.

Toewijzing

De woningen worden geloot op basis van de eerste voorkeur per bouwnummer. Alle inschrijvingen worden van een volgnummer voorzien. Uiterlijk vrijdag 1 juli hoor je of je bent ingeloot voor een woning.

Het gesprek

Na de toewijzing zal de makelaar diegenen die zijn ingeloot uitnodigen voor een gesprek. Tijdens het eerste gesprek wordt het project en de woning toegelicht en is er alle gelegenheid om je vragen te beantwoorden. Op dat moment krijg je de gelegenheid om een optie te nemen voor de duur van 2 weken. Indien je onverhoopt geen woning toegewezen krijgt, kom je op de reservelijst.

Wanneer degene die een woning heeft toegewezen gekregen uiteindelijk toch van de koop afziet, dan wordt dit bouwnummer aan één van de inschrijvers op de reservelijst toegewezen. Hierbij wordt rekening gehouden met de bij de inschrijving opgegeven voorkeuren. Als je éénmaal een woning hebt toegewezen, krijg je later niet de mogelijkheid om een andere woning toegewezen te krijgen

Wonen waar het leven goed is...

Verkoop & informatie


Thoma Post Makelaars
Mr. H.F. de Boerlaan 22
7417 DA Deventer
T. 0570 - 600 207
deventer@thomapost.nl


7a215420-d05b-11ec-8891-af06959912a5
Getreuer Makelaars
Pikeursbaan 12
7411 GV Deventer
T. 0570 - 516 061
info@getreuer.nl